Izvor: Happy BSC Portal/Index.hr
22.01.2024 u 19:09
0

POBEGLA SA MESTA NESREĆE: Nekoliko minuta kasnije zabila se u isti automobil

Nakon prve nesreće pobegla je s lica mesta, da bi samo nekoliko minuta kasnije naletela na isti automobil.

Policija je soapštila da je tokom proteklog vikenda na cestama Virovitičko-podravske županije evidentirano 10 prometnih nesreća. Jednu od njih u petak ujutru skrivila je 19-godišnja vozačica koja je u nekoliko minuta prouzrokovala dve nesreće.

Devojka je u 9.40 upravljala putničkim automobilom za vreme zimskih uslova na putevima bez zimske opreme i na raskrsnici na ulasku u Rušane iz pravca Detkovca, prilikom skretanja ulevo, nije propustila automobil koji je imao prednost prolaska.

Tom prilikom je došlo do udara prednjeg desnog dela automobila kojim je ona upravljala u zadnji desni bočni deo automobila koji se kretao putem s prednošću prolaska, a kojim je upravljao 34-godišnji vozač.

Nakon saobraćajne nesreće s materijalnom štetom devojka je napustila mesto nesreće i nastavila vožnju prema Gradini, gde je u Ulici Vladimira Nazora ponovno prouzrokovala saobraćajnu nesreću, saopštila je PU virovitičko-podravska.

MLADIĆ IZ SPLITA VOŽI DUBROVAČKI AUTOBUS IZ 1981: Jedini autobus za koji ne morate kupiti kartu, a odredište je prošlost

Krećući se bez propisane zimske opreme brzinom neprilagođenom uslovima na putu, odnosno snežnim pavdavinama i snegu na putu, prednjim delom vozila je udarila u zadnji deo istog automobila kojim je upravljao 34-godišnji vozač, a koji ju je pretekao s namerom pokušaja zaustavljanja zbog nesreće koja se dogodila neposredno pre u Rušanima.

I ova nesreća je bila sa materijalnom štetom, a kod niti jednog od vozača nije utvrđena nedozvoljena koncentracija alkohola u organizmu, objavila je virovitičko-podravska policija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter