Izvor: 24 sedam
01.09.2024 u 13:28
0

NOVA DRAMA NA JADRANU: Pala rampa dok su uplovljavali u luku (VIDEO)

Trajekt je došao iz Splita oko 21:55. Sedeli smo na rivi i čuli prasak

Čitav Balkan oplakivao je tragičnu smrt mornara, koji su stradali kada je na njih pala rampa trajekta Jadrolinije pre nekoliko nedelja. Sada je došlo do novog problema sa trajektom na Jadranu, a samo pukom srećom nije bilo povređenih.

Objavljene su fotografije Jadrolinijinog trajekta kojem je pala rampa dok je uplovljavao u luku u Supetru.

„Trajekt je došao iz Splita oko 21:55. Sedeli smo na rivi i čuli prasak, pa videli talas. Otišli smo u luku i videli da pluta na nekih 100 metara od obale“

Ona kaže da je to jedina veza sa Splitom i da se ne oseća sigurno.

Iz Jadrolinije su potvrdili incident.

„Radi tehničkog problema s rampom, brod Mljet je u luci Supetar iskrcao sva vozila i putnike preko druge rampe i niko nije povređen. U toku je otklanjanje tehničkog problema. Liniju preuzima trajekt Hrvat“, poručili su.

Inače, trajekt Mljet izgrađen je 2014. godine u Uljaniku u Puli. Jedan je od četiri identična broda građena za Jadroliniju uz trajekte Kornati, Brač i Krk, a može primiti 616 putnika i 145 vozila, stoji na stranicama Jadrolinije.

Trajekt Hrvat koji Jadrolinija šalje u Supetar pre desetak dana takođe je imao tehničkih problema. Naime, po dolasku iz Supetra u Split nije mogao da spusti rampu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar