Izvor: 24 sedam
13.08.2024 u 14:24
0

OGROMAN POŽAR ZAHVATIO MLEKARU: Vatru gasilo 16 vatrogasaca

Zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji pripadnika Službe zažtite i spašavanja Bijelo Polje sprečeno je da se plamen proširi

Ogroman požar izbio je sinoć u bjelopoljskom naselju Nedakusi, kada je vatrena stihija zahvatila lokalnu mlekaru.

Na lice mesta odmah su upućene vatrogasne ekipe i policija.

ZA 3 DANA OSTALI BEZ 10.000 EVRA: Kompjuterska prevara aktuelna u regionu

Zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji pripadnika Službe zažtite i spašavanja Bijelo Polje sprečeno je da se plamen proširi.

– Požar je brzo stavljen pod kontrolu, a potom i ugašen. Postojala je opasnost,  jer su se u magacinu nalazile zapaljive materije koje bi izazvale i proširile požar. U akciji je učestvovalo 16 vatrogasaca, sa  četiri specijalna i jednim tehničkim vozilom. Uzrok požara će utvrditi nadležni organi. Ekipe Službe su i tokom noći pratile situaciju, obilazile mesto izbijanja požara, kako bi bili sigurni da je sve pod kontrolom * izjavio je Edin Kolić, komandir Službe zaštite i spašavanja opštine Bijelo Polje.

Tokom gašenja požara veći deo teritorije gradskog jezgra opštine Bijelo Polje bio je bez struje, međutim nakon sat vremena građani su imali uredno snabdevanje električnom energijom.

U ovom požaru, čiji tačan uzrok se još uvek utvrđuje, pričinjena je ogromna materijalna šteta na mlekari. Na svu sreću nema povređenih i nastradalih lica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter