Izvor: 24SEDAM
02.09.2024 u 15:58
0

OSUMNJIČENI IZ SANSKOG MOSTA OTPUŠTEN IZ BOLNICE: Još uvek se utvrđuje šta je tačan motiv masakra

Osumnjičeni za trostruko ubistvo u Sanskom Mostu otpušten iz bolnice

Mehmed Vukalić (61), domar Gimnazije Sanski Most, koji je kako se sumnja, pucajući iz automatske puške, ubio školskog direktora Nijaza Halilovića, profesorku engleskog jezika Gordanu Midžan i sekretaricu Nisvetu Kljunić, a potom pokušao da presudi i sebi, otpušten je danas iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske (UKC RS) u Banjaluci.

SUKOBI U MOSTARU NE PRESTAJU: Pretučena dvojica maloletnika, uhapšena jedna osoba

– Završeno je bolničko lečenje pacijenta i on je otpušten iz naše ustanove – rečeno je za banjalučke Nezavisne novine iz UKC Republike Srpske.

Vukalić je, prema dostupnim informacijama, iz automatske puške ispalio više od deset metaka, a samo u kancelariji direktora škole pronađeno je najmanje šest čaura.

Još uvek se utvrđuje šta je tačan motiv ovog ubistva, koje je šokiralo BiH i region.

Kako je rekao Muhamed Beganović, portparol MUP-a USK, po otpuštanju iz UKC-a RS Vukalić će biti uhapšen i priveden na ispitivanje od kantonalnoh istražioca.

– Ukoliko se proceni da je za njega potrebna dalja hospitalizacija, biće smešten na Odeljenje neuropsihijatrije Kantonalne bolnice u Bihaću i stavljen pod policijski nadzor. Ukoliko se drugačije proceni, njemu će biti određena mera pritvora – kazao je Beganović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar