Izvor: sputnik
24.07.2024 u 12:34
0

OTIŠAO NA MORE A IZ KUĆE MU UKRALI 900.000 EURA: Hteo da kupi hotel

Provala kao u filmu

U naselju Zdena kod Sanskog Mosta u Bosni i Hercegovini u noći s petka na subotu dogodila se provala koju su tamošnji mediji nazvali filmskom.
Sarajevski mediji prenose da je u provali ukradeno 1,7 miliona konvertibilnih maraka (nešto manje od 900 hiljada evra). Pokraden je jedan građanin Sanskog Mosta, koji dugo godina živi u Sjedinjenim Američkim Državama, a u svoj grad došao je na odmor.
Prema informacijama, pokradeni čovek hteo je da kupi jedan hotel, pa je podigao novac za te svrhe. Ali, novac je ostavio u kući i otišao na more, a kada se vratio, bio je šokiran, jer novca više nije bilo.
Na stanu su vidljivi tragovi provale, a sada se proverava video-nadzor.
Policija još traga za nepoznatom osobom koja je počinila ovo delo.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter