Izvor: 24 sedam
13.09.2024 u 21:39
0

POKUŠAO DA UBIJE SUPRUGU NOŽEM: Policija u kući našla eksploziv

Stalno ju je ponižavao

Zbog sumnje da je pokušao da ubije 32-godišnju vanbračnu suprugu, prema kojoj se duže vreme nasilnički ponašao, policija je uhapsila muškarca (44) u Belom Manastiru, Hrvatska.

Kada je policija počela da pretražuje kuću imala je šta i da vidi. Naime, pronašli su eksplozivna sredstva, saopšteno je iz policije.

Pretragom kuće i prostora koje koristi osumnjičeni pronađene su četiri mine i jedan vojni pištolj kalibra 12.7 milimetara.

Policija sumnja da je 44-godišnjak od početka jula do 11. septembra ove godine učestalo ponižavao i nasilnički se ponašao prema 32-godišnjakinji.

Terete ga da je početkom jula nožem nasrnuo na nju pokušavajući da je ubode, u čemu ga je sprečila, ali se na kraju povredila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter