Izvor: Kurir
01.06.2024 u 14:19
0

POZNAT IDENTITET BRAČNOG PARA KOJI JE POGINUO U TEŠKOJ NESREĆI! Edi je snimao lajv kako juri BMW-om 200 na sat

Edi Zdjelar (24) iz Nove Gradiške i njegova supruga (20) poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u petak kada je Edi izgubio kontrolu nad svojim BMW-om i zakucao se u kamion.

Sisačko-moslavačka policija objavila je detalje teške nesreće. Saobraćajka se dogodila, objašnjava policija, kada je Edi upravljajući automobilom novogradiških oznaka u smeru Novske, udario u zadnju stranu kamiona bosanskohercegovačkih oznaka koji se kretao ispred njega u istom smeru.

PROBLEMI OKO REZOLUCIJE O JASENOVCU : Zagreb preti Podgorici odmazdom! Šta će sad Spajić i Milatović

Na mestu događaja vozač i 20-godišnja putnica iz automobila (oboje hrvatski državljani) su smrtno stradali, a njihova tela su prevezena u sisačku Opštu bolnicu, gde će se obaviti obdukcija, dok je dete (2) teže povređeno.

Inače, pre same nesreće vozač BMW-a snimao je video za društvene mreže u kojem se vidi da je njegovo vozilo tehnički neispravno, a takođe je vozio i preko 200 km/h. Video je objavio na svom Facebooku. Reč je o vozilu BMW serije 5 e60 koji je u jednom trenutku vozio 220 km/h, piše na stranici Granični prijelaz Maljevac.

Hrvatski portal 24sata, pak, navodi da im je iz više izvora potvrđena informacija kako je 24-godišnjak već imao saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom. Reč je o nesreći do koje je 2019. godine došlo u mestu Kovačevac kod Nove Gradiške.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter