Izvor: Novosti
07.10.2021 u 11:14
0

PREMINUO TROGODIŠNJI DEČAK: Mališan u bolnicu dovezen bez svesti

Trogodišnji dečak preminuo je sinoć u Sisku, nakon što je u bolnicu dovezen bez svesti.

PROČITAJTE JOŠ:  OBJAVLJEN SNIMAK PODMETANJA POŽARA U NOVOM SADU: Prestupnik sa kapuljačom zapalio automobil bivšoj devojci Snajpera (VIDEO)

RTL nezvanično saznaje da je dečak bio sa ocem u domu u Petrinji, dok su majka i sestra bile u crkvi. U jednom trenutku je, navodno, izlazio iz krevetića i pao.

Iz sisačke bolnice su potvrdili da je dete dovezeno „bez svesti, bez pulsa i bez spontanih udisaja, nereaktibilnih zenica“, a da na telu nije bilo znakova povrede. Nakon neuspešne reanimacije, dečak je preminuo oko 21 čas.

PROČITAJTE JOŠ:  ČANAK ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Peti oktobar je bio dan kada se izlio talas ljudi koji su želeli istinske promene

– Sinoć u 19.48 sati u OHBP OB „Dr Ivo Pedišić“ u Sisku dovezeno je dete J.A . rođeno 2018 godine bez svesti, bez pulsa i bez spontanih udisaja, nereaktibilnih zenica. Dete nema spoljnih znakova povređivanja. Nakon sprovedene reanimacije dete je umrlo u 21.03 min – naveo je direktor bolnice mr. sc. Tomislav Dujmenović.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Policija je saopštila da u saradnji sa državnim tužilaštvom sprovodi istragu o okolnostima smrti dečaka čije telo je poslato na obdukciju u Zagreb.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter