Izvor: 24SEDAM
20.09.2024 u 16:22
0

RAFALNA PALJBA U SARAJEVU USRED DANA: Policija traga za maskiranim počiniocima!

Stanovnici Sarajeva u šoku

Rafalna paljba u sarajevskom naselju Hrasno izazvala je paniku među stanovnicima, nakon što su iz dva automobila u pokretu – sivog Mercedesa terenca i Golfa – nepoznati počinioci otvorili vatru.

Prema izjavama očevidaca, incident se odigrao u ulici Azize Šaćirbegović, u blizini benzinske pumpe „Selex“, a vozila su se kretala ka Bosmalu pre nego što su se okrenula i vratila u suprotnom pravcu.

Šokirani građani tvrde da su napadači u Golfu nosili fantomke, dok se pucnjava odvijala iz oba automobila. Prema nezvaničnim informacijama, nekoliko okolnih objekata je oštećeno, dok za sada nema potvrda o povređenim osobama.

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo brzo su reagovali i stigli na lice mesta. Specijalne jedinice su raspoređene duž ulice Azize Šaćirbegović i tragaju za osumnjičenima, koji su se nakon obračuna dali u bekstvo. Policija zasad ne otkriva dodatne informacije o ovom incidentu, a istraga je u toku.

„Ovako nešto nikada nismo videli, pucnjava usred dana, sve nas je prestravilo,“ izjavio je jedan od stanovnika Hrasnog. Na sreću, nijedan od prisutnih građana nije zadobio povrede, ali osećaj nesigurnosti ostaje prisutan dok se očekuje više detalja od nadležnih organa.

MUP Kantona Sarajevo apeluje na sve građane da, ukoliko imaju bilo kakve informacije o ovom događaju, to prijave najbližoj policijskoj stanici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter