Izvor: tanjug
14.09.2020 u 15:33
0

REPRESIJA U HRVATSKOJ Upucan jer je prevozio migrante!

Strani državljanin povređen je danas iz vatrenog oružja tokom, kako je saopšteno, pojačanog policijskog postupanja na suzbijanju nezakonitih migracija.

Incident se dogodio u okolini Momjana, u Istri, kada je stranac, kako se tvrdi, pokušao da pobegne nakon što je zatečen da kombi vozilom prevozi više nezakonitih migranata. Povređeni stranac je prevezen je u Opštu bolnicu u Puli, a težina njegovih povreda nije saopštena.

Kako je preneo hrvatski portal Index, iz policijskog saopštenja nije najjasnije ko je upucao stranca.

Na mestu događaja u toku je uviđaj, a direktor policije uputio je u istarsku Policijsku upravu strucni tim Direktorata policije i Službe za unutarašnju kontrolu kako bi se utvrdile sve okolnosti dogadaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter