Izvor: Telegraf
06.06.2022 u 14:48
0

SIN UBIO MAJKU U ZAGREBU! Naneo joj više ubodnih rana pa pozvao policiju

Žena je navodno ubijena hladnim oružjem, a na telu joj je pronađeno više ubodnih rana.

Sedamdesetogodišnja žena iz Zagreba ubijena je jutros u svom stanu, a kako nezvanično saznaje Jutarnji, ovaj zločin je počinio njen 28- godišnji sin sa kojim je živela, dok je bio u stanju psihičkog rastrojstva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ispred zgrade u kojoj se jutros dogodilo ubistvo nalaze se policijske ekipe koje još uvek vrše uviđaj.

Komšije su u izjavi za Jutarnji list rekle da je 28-godišnjak ranije imao psihičkih problema zbog kojih je bio hospitalizovan početkom ove godine, a sa majkom je živeo u stanu u kom je počinjeno ubistvo. Navodno je upravo on, da li preko posrednika ili direktno, obavestio policiju o ubistvu.

Žena je navodno ubijena hladnim oružjem, a na telu joj je pronađeno više ubodnih rana.

MAJMUNSKE BOGINJE U KOMŠILUKU: Porastao broj zaraženih u Sloveniji

– U neutvrđeno vreme na području Susedgrada u stanu, prema do sada prikupljenim informacijama, 28-godišnjak je na za sada neutvrđen način usmrtio 70-godišnju ženu. Osumnjičeni muškarac je uhapšen i priveden u službene prostorije policije na ispitivanje –  naveli su iz PU zagrebačke.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter