Izvor: blic
14.10.2024 u 20:04
0

SMRT NA TRAKTORIJADI: Ispod šatora ubio rođaka sa 13 uboda nožem

Mursal Mašić zvani Mure (58) osumnjičen za ubistvo rođaka na "Traktorijadi" u mestu Jakeš kod Modriče, sproveden je večeras u Okružno javno tužilaštvo Doboj.

Kako piše ATV, Mašić se sumnjiči da je sinoć na „Traktorijadi“ sa 13 uboda nožem usmrtio rođaka Nazifa Omičevića iz Vukosavlja

Nezvanične informacije ukazuju da su Mašić i Omičević odranije imali nesuglasice i da nisu bili u dobrim odnosima.

Meštani pričaju da se ubijeni Omičević bavio privatnim bizinisom, te da je živeo i radio u Nemačkoj. Mašić je određeno vreme radio kod njega kao moler i navodno još iz tog perioda imaju neraščišćene račune.

Postoje saznanja da je Mašić ”petljao” sa Omičevićevom suprugom, a pominje se i navodni novčani dug, što je predmet detaljnih provera i dalje istrage.

– Omičević je doputovao iz Nemačke i došao je na ”Traktorijadu” u Jakeš. Čim ga je video pod šatorom, Mašić ga je napao. Nasrnuo je na njega i više puta ga izbo nožem – pričaju meštani.

Iz PU Doboj ranije je saopšteno da je M.M. uhapšen zbog sumnje da je ubio O.N. na javnom skupu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter