Izvor: Tanjug
22.07.2023 u 13:32
0

PAO U LIM: SRUŠIO se AVION u CRNOJ GORI

Mali sportski avion, koji je trebalo da učestvuje na regati u Beranama, srušio se u reku Lim u selu Gornja Ržanica kod Murina, a posada je ostala nepovređena.

Organizatori avio regate rekli su za portal RTCG da se još ne zna uzrok pada aviona. Avion je bio opremljen specijalnim padobranom koji se otvorio i usporio pad, tako da niko nije povređen, rekao je direktor TO Berane Ivan Radević.

SNIMAK TUČE ZA HRANU U UKRAJINI OBILAZI SVET: PENZIONERI se bore za poslednje parče hleba dok „FIRER“ KUPUJE VILE PO ITALIJI (VIDEO)

Kako saznaje RTCG, avionom je upravljao švajcarski pilot, jedan od najiskusnijih iz te zemlje, a zbog vetra morao je prinudno da sleti. Konstatovana su mala oštećenja na letelici. Hidro avio regata održava se danas na aerodromu u Beranama, a najavljeno je učešće velikog broja malih aviona i hidro letelica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter