Izvor: KURIR
09.06.2024 u 14:35
0

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ŠIPOVA: Poginuli mladić i devojka od 21 godine, „audi“ sletao sa puta

Lazar Knežević (21) i Nikolina Pešić (21) iz Šipova su poginuli, dok je Mladen Marković (27) povređen u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila kod Šipova, potvrđeno je ATV.

U Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka navode da se tragedija dogodila u 2.15 časova u mestu Sokolac kod Šipova kada je došlo do sletanja automobila ”audi”.

– U nesreći su poginuli Lazar Knežević i Nikolina Pešić, dok je Mladen Marković povređen i prevezen je u UKC Republike Srpske – navode u OJT Banjaluka.

HITNO OTKAZAN LET ER MONTENEGRA: Posada prekinula poletanje kada se čuo tup udarac u MOTORU

 

Dodaju da je uviđaj na mestu nesreće izvršila dežurni tužilac Hana Vranješević i policijski službenici PS Šipovo.

– Tužilac je naložila da se sprovedu sve istražne mere i radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti i tačan uzrok nesreće. Naložena je i obdukcija tela stradalih koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske – navode u OJT Banjaluka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter