Izvor: Novosti
23.10.2021 u 10:53
0

TRAGEDIJA U BRČKOM: Šest osoba poginulo u požaru!

Prema prvim nezvaničnim informacijama, tokom intervencije vatrogasci su na spratu objekta spasili četvoro dece.

U požaru koji je zahvatio stambeni objekt u brčanskom naselju Suljagića sokak smrtno je stradalo šest osoba, a više njih je povređeno, javljaju mediji.

Policijski službenici jutros u 6:20 sati su primili prijavu da u ulici Sarajevska, na skretanju prema naselju Suljagića sokak, gori kuća.

PROČITAJTE JOŠ: Zbog bošnjačke politike u Sarajevu vlada Federacije BiH u tehničkom mandatu VIŠE OD TRI GODINE

– Upoznata je služba hitne medicinske pomoći, Javne zdravstvene ustanove Zdravstveni centar i Profesionalna vatrogasna jedinica, koji su izašli na mesto događaja i preduzeli mere i radnje iz svoje nadležnosti. Policijski službenici su na terenu i vrše uviđaj pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta – rekla je za medije Dževida Hukićević, portparolka brčanske policije.

Na mesto događaja je izašao i protivpožarni inspektor, pa se utvrđuju sve okolnosti pod kojima se navedeni događaj desio.

PROČITAJTE JOŠDodik o sutrašnjem sastanku sa predsednikom Srbije Vučićem

Prema prvim nezvaničnim informacijama, tokom intervencije vatrogasci su na spratu objekta spasili četvoro dece.

Požar nije bio većeg intenziteta, a sumnja se da su povrede i smrtni ishodi rezultat trovanja ugljen monoksidom.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter