Izvor: ALO
29.06.2024 u 21:50
0

TUGA U HRVATSKOJ: Umrla devojčica koja je doživela saobraćajnu nesreću kod Bjelovara

15-godišnja tinejdžerka je preminula nakon što je prošlog petka stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći u Bulincu blizu Bjelovara.

Troje tinejdžera na kvadu, bez kaciga na glavi i bez dozvole, u krivini su, usled prebrze vožnje, zahvatili bankinu, sleteli u jarak i udarili u obližnji betonski most. Sva deca su zadobila teške povrede glave pa su završili na jedinici intenzivne nege.

U najkritičnijem stanju je bila 15-godišnjakinja koja je danas podlegla povredama.

ŽENA UBIJENA U SARAJEVU: Uhapšeni suprug i svekrva, novi užas potresao grad, telo danima KRILI U STANU

Bila je u komi

Početkom nedelje je iz bjelovarske Opšte bolnice saopšteno kako je tinejdžerka nakon nesreće odmah bila životno ugrožena i da je nakon primanja u bolnicu bila na aparatu za disanje i u indukovanoj komi.

Iz bolnice su rekli da je ostalo dvoje dece stabilno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter