Izvor: Tanjug
17.05.2020 u 21:40
0

U Crnoj Gori rast prostitucije za vreme korone

Poslednjih meseci u Crnoj Gori je u porastu prostitucija, a to širenje nije sprečila ni epidemija novog korona virusa.

Virus Kovid-19 samo je uticao na vreme kada se nude usluge, piše podgorički portal Vijesti pozivajući se na zvanične podatke.

Kako se navodi, zbog sve većeg siromaštva i gubitka radnih mesta zbog epidemije, sve je više onih koji nude seksualne usluge, a sve je više slučajeva kada žena na nagovor supruga počinje da se bavi prostitucijom.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

MAJKA UBIJENOG JEDINCA SE ZAKLELA Boriću se do zadnjeg daha, ali taj moćnik će završiti u zatvoru!

PREMIJERKA OTKRIVA: Bez lokalnog žarišta u Vranju, imali bismo najbolji rezultat do sada

Misterija leta OU411: Gde je nestao 41 putnik sa koronaleta Zagreb-Frankfurt

PROVALJENA! MANEKENKA VOĐA SATANISTA Arhitekta: Cela kuća joj je u simbolima đavola, tu se okupljaju buržuji! (VIDEO, GALERIJA)

EKSKLUZIVNO! TEROR MIGRANATA! Ovo su zlodela počinjena u Šidu, a pojavila se nova pretnja!

Kako prenosi portal, usluge prostitucije su se više nudile tokom dana, kako bi se izbegle mere zabrane kretanja koje su važile od proglašenja epidemije.

Direktorka nevladine organizacije „Sigurna ženska kuća“ Ljiljana Raičević kaže da je prema njenim saznanjima prostitucija procvetala poslednjih meseci kako se povećava siromaštvo i da su u pitanju „maloletnice, izbeglički kampovi“, ali i da je policija znala za neke događaje i da nije reagovala.

Kako je rekla, sve je više slučajeva da je žena primorana da se bavi tim poslom, a kao primer navela je ženu iz Nikšića, majku cetvoro dece, koju je muž alkoholičar primoravao da se bavi prostitucijom, ponekad i za pet evra.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter