Izvor: Tanjug
17.05.2020 u 16:32
0

Misterija leta OU411: Gde je nestao 41 putnik sa koronaleta Zagreb-Frankfurt

 Misterija leta OU411: Gde je nestao 41 putnik s korona leta Zagreb-Frankfurt, postavlja pitanje zagrebački Jutarnji list, navodeći da je u avionu bilo 115 ljudi, a ne 74, kako se tvrdilo.

NA letu Croatia Airlinesa koji je stigao u Zagreb iz Frankfurta 2. maja bilo je 14 osoba koje su pozitivne na korona virus.

Čak devet obolelih su radnici fabrike „Ðuro Ðaković Montaža“ iz Slavonskog Broda koji su se vraćali iz Švedske, a danima se tvrdilo da su na letu bile 74 osobe, ali Jutarnji tvrdi da su doznali da je na letu bilo čak 115 ljudi.

„Ukupno je na navedenom letu bilo 115 osoba, od čega je 10 osoba napustilo Hrvatsku“, rekla je doktorka Zvjezdana Lovrić Makarić, koja je kao epidemiolog bila zadužena za taj let.

OBAVEZNO PROČITAJTE

DOKTOR SRĐA JANKOVIĆ OTKRIVA: Strah je uobičajena ljudska reakcija, nema čoveka koji ga ne oseća

„RAFALNA“ PALJBA SVETSKOG BROJA JEDAN NA PREDSEDNIKA SAD: „Tramp politizuje koronu“

ZLATAN IM VIŠE NE TREBA: Malme odlučio da protera Ibrahimovića

SEZONSKI RADNICI U NEMAČKOJ: Heroji ili kriminalci

DAČIĆ RAZVALIO HRVATE Ovo su Srbi, samo su rođeni na teritorije gde je sada Hrvatska (VIDEO)

ON JE MAŠINA: Benfika napadača ne želi da proda Junajtedu za manje od 100 miliona evra

Direktor Hrvatskog zavoda za javno zdravlje Krunoslav Capak kaže da je došlo do nesporazuma.

„Jedan kolega radio je grupu od 74 putnika, a to je grupa iz koje su svi do sada oboleli. Drugi kolega radio je grupu od 41 osobe iz koje zasad nema pozitivnih“, rekao je Capak.

Index.hr navodi da je poslao pitanje Croatia Airlinesu o broju putnika.

Kako je taj portal doznao, među zaraženima s leta je i član posade Croatia Airlinesa.

Za prvog pozitivnog na koronu sa leta saznalo se 5. maja. Bio je to prvi pozitivni radnik fabrike „Ðuro Ðaković“ koji se vratio iz Švedske zajedno s kolegama.

Nakon njega, pozitivan nalaz dobilo je još šest njegovih kolega i dvojica iz Požeško-slavonske županije koji su bili na letu.

Objavljeno je i da su među pozitivnima još četiri osobe, putnici s područja Siska (1), Zadra (1) i Pule (2).

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter