Izvor: BLIC
17.05.2020 u 14:41
0

UHAPŠENE TRI OSOBE: Pucali iz vatrenog oružja nakon žestoke svađe

Pripadnici Policijske uprave Gradiška uhapsili su juče tri osobe zbog sumnje da su se tukle i pucale iz vatrenog oružja na području Nove Topole, potvrđeno je u policiji.

Oni su pojasnili da je B. N. iz Gradiške uhapšen zbog sumnje da je počinio krivčno delo izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih matarija, te M. N. iz Srpca i K. S. iz Gradiške zbog krivčnog dela telesna povreda, pišu mediji

– Naima, Policijskoj stanici Nova Topala sinoć oko 22.10 prijavljeno da je u mestu Gornji Karajzovci kod Gradiške došlo do svađe i fizičkog obračuna između više osoba, a potom i do pucanja iz vatrenog oružja – rekla je portparol PU Gradiška Slobodanka Subotić.

OBAVEZNO PROČITAJTE

DOKTOR SRĐA JANKOVIĆ OTKRIVA: Strah je uobičajena ljudska reakcija, nema čoveka koji ga ne oseća

„RAFALNA“ PALJBA SVETSKOG BROJA JEDAN NA PREDSEDNIKA SAD: „Tramp politizuje koronu“

ZLATAN IM VIŠE NE TREBA: Malme odlučio da protera Ibrahimovića

SEZONSKI RADNICI U NEMAČKOJ: Heroji ili kriminalci

DAČIĆ RAZVALIO HRVATE Ovo su Srbi, samo su rođeni na teritorije gde je sada Hrvatska (VIDEO)

ON JE MAŠINA: Benfika napadača ne želi da proda Junajtedu za manje od 100 miliona evra

Ona je dodala da su na teren odmah izašli policajci i da su preduzili niz operativnih radnji i identifikovali i uhapsili počinioce.

– O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac OJT Banjaluka, koji je naložio da se nakon ispitivanja oni puste na slobodu i protiv njih dostavi izveštaj – pojasnila je Subotićeva.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter