Izvor: alo
17.05.2020 u 07:45
0

„RAFALNA“ PALJBA SVETSKOG BROJA JEDAN NA PREDSEDNIKA SAD: „Tramp politizuje koronu“

Sjajni golfer Rori Meklroj kritikovao je ponašanje Donalda Trampa prema pandemiji korona virusa.

Svetski broj obećao je da nikada više neće igrati golf sa američkim predsednikom.



Četvorostruki glavni prvak Severne Irske izvinio se svima na koje se brecnuo posle partije sa Trampom na Floridi u februaru 2017. godine. Tada je Meklroj rekao da će morati drugi put da razmisli o druženju sa predsednikom koji je lud za golfom. Ali Trampovo dikutabilno postupanje sa pandemijom Covid-19, u kojoj je predložio istraživanje da li ubrizgavanje dezinfekcijskih sredstava može pomoći u lečenju koronavirusa nakon što je prethodno potpuno odbacio pretnju, ojačalo je Meklrojevu želju da opet nema apsolutno nikakve veze s predsednikom.

Meklroj je izneo zapanjujuće primedbe u podkastu „Mekelar Golf“:

OBAVEZNO PROČITAJTE

LJUBI JE MAJKA Novakova naslednica ista Jelena! (FOTO)

PALA MISTERIJA! Nestorović i Dačić: NATO je Teslinim tajnim „zracima smrti“ pogađao Srbiju

BIBLIJSKE SCENE IZ NIKŠIĆA! Vladika sa svojim narodom! (FOTO, VIDEO)

STRAŠNE SLIKE KOPAONIKA! Pogledajte zgarišta posle nekoliko požara! (GALERIJA)

NEKADA SU BILI NAJVEĆI AMERIČKI SAVEZNIK Sada im Putin šalje moćno oružje! (VIDEO)

– Mi smo usred nečeg što je prilično ozbiljno trenutno i činjenica da on pokušava da ga ispolitizira i da načini sve kao kampanju, još kaže da mi sprovodimo najviše testova u svetu kao da je to neko takmičenje, postoji nešto što je jednostavno strašno. To nije način na koji bi vođa trebalo da deluje. Postoji neka vrsta diplomatije koju morate da imate i mislim da to ne pokazuje, pogotovo u ova vremena – 

Upitan da li će ponovo igrati sa Trampom, šampion na Open šampionatu 2014. rekao je:

– Verovatno ne bih, ne. Veoma je harizmatičan, bio je dobar prema svima kada smo igrali. Nije bilo važno da sam ja bio u pitanju ili momci koji rade na terenu ili profesionalac u golf klubu. Ima nešto. Očigledno ima nešto ili ne bi bio u Beloj kući, zar ne? On ima nešto što je iks-faktor, harizmu. Većina ljudi s kojima se susreo tog dana sa kojima je bio srdačan, bio je simpatičan i neposredan. To je bila moja jedina interakcija s njim, ali to ne znači da se slažem sa svime ili, u stvari, sa bilo čim što on kaže. Ne znam da li bih želeo ponovo da igram sa njim, nakon onoga što sam upravo rekao. Znam da je veoma korisno da kažem „ne“, a ako ne, onda to znači da se ne stavljam u poziciju da budem pod nadzorom i da to izbegavam – izjavio je čuveni golfer.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter