Izvor: tanjug
17.05.2020 u 07:41
0

U NEPALU PRVA ŽRTVA KORONE: Žena koja se nedavno porodila žrtva opake bolesti

U Nepalu je prijavljen prvi smrtni slučaj osobe koja je preminula od infekcije korona virusom.

Žena (29) iz mesta blizu glavnog grada Katmandua koja se nedavno porodila, vratila se u bolnicu žaleći se da joj nije dobro. Zadržana je u bolnici, a rezultati testa pokazali su da je pozitivna na virus kovid-19. Pacijentkinja je ubrzo preminula.

OBAVEZNO PROČITAJTE

LJUBI JE MAJKA Novakova naslednica ista Jelena! (FOTO)

PALA MISTERIJA! Nestorović i Dačić: NATO je Teslinim tajnim „zracima smrti“ pogađao Srbiju

BIBLIJSKE SCENE IZ NIKŠIĆA! Vladika sa svojim narodom! (FOTO, VIDEO)

STRAŠNE SLIKE KOPAONIKA! Pogledajte zgarišta posle nekoliko požara! (GALERIJA)

NEKADA SU BILI NAJVEĆI AMERIČKI SAVEZNIK Sada im Putin šalje moćno oružje! (VIDEO)

Vlasti su saopštile, prenosi AP, da su bolnica i njeno selo stavljeni u karantin, kao i svi drugi ljudi koje je sretala tokom poslednjih nekoliko dana.

U Nepalu je zaražena 281 osoba, a zemlja je u karantinu od 24. marta.

Svi letovi i kopneni saobraćaj su obustavljeni, a građanima je zabranjeno da napuštaju domove. Sve škole i većina prodavnica su zatvoreni.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter