Izvor: Tanjug
30.12.2019 u 13:14
0

U PROTESTIMA NE UČESTVUJU VERNICI: Policijski sindikat traži da Amfilohije pozove na mir!

Sindikat Uprave policije pozvao je danas mitropolita Amfilohija da pozove građane na mir i da osudi napade protestanata na pripadnike policije zbog usvajanja neustavnog Zakona o slobodi veroispovesti.

VASELJENSKI PATRIJARH PORUČIO PODGORICI Nikada nećemo priznati takozvanu CPC

U sindikalnom saopštenju se navodi da u protestima ne učestvuju vernici, već, kako kažu, primitivci, koji svojim „huliganskim ponašanjem“ pokušavaju da blokiraju saobraćajnice praveći barikade.

Napominjući da nije prvi slučaj u poslednje vreme da policijski službenici trpe pritiske od pojedinaca, u saopštenju se, uz poziv mitropolitu, navodi da i među pripadnicima policije ima puno vernika, koji časno i profesionalno rade, ni malo lak posao.

– Apelujemo na mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija da osudi napade na policiju i da pozove građane na mir i da se prestane sa izazivanjem nemira jer nikome ne donose dobro- navodi se u saopštenju.

HAPŠENJE U SPUŽU Lisice za ekspredsednika opštine Danilovgrad

Dodaje se da kompletni policijski sastav radi danonoćno da bi održao stabilan javni red i mir u državi kao i punu bezbednost svih građana.

– Svim sredstvima ćemo štititi život svakog policijskog službenika i nećemo dozvoliti da oni budu predmet brutalnih napada koji dolaze od huligana ma kojoj veri i naciji pripadali“, navodi se u saopštenju policijskog sindikata.

ČEKA GA DUGA ROBIJA Ivo Sanader osuđen na šest godina


NAJNOVIJE VESTI O NONICI

NAČELNIK POLICIJE OTKRIO DETALJE POTRAGE Ovako je bežao Malčanski berberin, sve je planirao

GRAĐANI U OKOLINI SVRLJIGA U PANICI: Plašimo se za decu, Berberin je još uvek na slobodi!

EMIL JE HEROJ SRBIJE Spasio sam Moniku, ali mi je monstrum umakao

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter