Izvor: 24SEDAM
26.09.2024 u 08:40
0

U ZAGREBU USRED BELA DANA OPLJAČKANA OTP BANKA: Razbojnik pobegao sa novcem!

Koliko je tačno novca uzeo biće poznato nakon što banka podnese izveštaj

U sredu „hrabri“ lopov je usred bela dana ušao naoružan u OTP banku u Zagrebu. Iz PU zagrebačke kažu da je oko 12:15 časova nepoznati muškarac uz pretnju vatrenim oružjem ukrao novac iz banke, a potom je i pobegao.

Sreća u nesreći je da niko nije povređen, a uviđaj je u toku.

Kako neslužbeno saznaju hrvatski mediji, naoružani lopov je čekao da se vrata banke otvore. Tačnije, čekao je popodnevnu smenu da krene sa radom kako bi mogao i on da krene sa svojim.

Nakon 15 minuta očiglednog posmatranja klijenata kako ulaze i izlaze iz banke, maskirani muškarac ušetao je u objekat. Svaki njegov pokret su najverovatnije snimile nadzorne kamere, a ljudi, koji su sedeli na terasa obližnjeg kafića, nisu odmah shvatili šta se dešava, sve dok nije došla policija.

Koliko je tačno novca uzeo biće poznato nakon što banka podnese izveštaj, takođe se ne zna da li je lopov imao pomagača.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter