Izvor: Novosti
30.09.2021 u 21:32
0

UHAPŠEN MUŠKARAC IZ TREBINJA: Pijan udario policajca vozilom, pa pobegao

Policijski  službenik, Sektora kriminalitičke policije, Policijske uprave Trebinje U.V. lakše je povređen u sredu 29. septembra u 20.33 časova u saobraćajnoj nesreći.

Do incidenta je došlo u raskrsnici ulica Vojvode Stepe Stepanovića i NJegoševa u Trebinju, kada je vozilo marke „Reno Modus“ kojim je upravljalo lice inicijala N.B. iz Trebinja, udarilo policajca dok se nalazilo na trotoaru.

PROČITAJTE JOŠ:  TRAGEDIJA U BEOGRADU: Automobil udario stariju ženu, preminula na licu mesta!

Policijski službenik je zadobio povrede u predelu ruke, gde mu je u Opštoj bolnici Trebinje, konstatovana lakša telesna povreda.

Vozač inicijala N.B. se u momentu nezgode udaljio sa lica mesta, ali je brzom intervencijom policijskih službenika pronađen i alkotestiran, te je ustanovljeno da je lice upravljalo pod uticajem alkohola i protiv istog će biti pokrenut postupak odgovornosti za prouzrokovanje saobraćajne nezgode i nanošenje telesne povrede.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter