Izvor: KURIR
05.06.2024 u 08:54
0

UHAPŠEN OPASNI RADOŠ IZ NIKŠIĆA: Poznati kriminalac isekao rešetke i pobegao sa psihijatrije POLICIJA GA JURILA MESEC DANA

Nikšićanin Radoš Lješković i još jedna osoba čiji identitet se utvrđuje uhapšeni su večeras u Nikšiću!

Vijesti navode da su uhapšeni u štek stanu „bezbednosno interesantne osobe“ u kome policija i dalje vrši pretres.

Za Lješkovićem je policija, podsetimo, tragala od 25. aprila kada je pobegao iz Specijalne bolnice za psihijatriju u Dobroti. Policija je u istoj akciji tražila i Budvanina Miloša Sekulića.

Policija je u ponedeljak pretresla nekoliko lokacija na teritoriji Podgorice i Danilovrada, pokušavajući da uđe u trag beguncima, ali su Nikšićanin i Budvanin uspjeli da izbegnu hapšenje, saznaju Vijesti nezvanično.

DRAMA U HRVATSKOJ: Vozio pijan, prošao kroz crveno, vređao policajce, pa pokušao DA POBEGNE

 

Inspektori su proveravali i njihove pomagače među kojima je navodno i nekoliko ženskih osoba svojevremeno bliskih organizovanoj kriminalnoj grupi škaljarski klan.

Lješković je inače višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela među kojima je i pokušaj ubistva.

Direktor SBP Dobrota Aleksandar Mačić potvrdio je da je Lješković 25. aprila treći put pobegao sa Odjeljenja za forenzičku-sudsku psihijatriju.

– Malim savitljivim pilama za metal je prerezao rešetke, sačekao da obezbeđenje odvede grupu pacijenata u teretanu, a zatim je savio rešetke i pobegao. Naša bolnica nema ogradu niti spoljašnje obezbeđenje. Radi se o spretnom kriminalcu, simulantu, kojem sigurno nije mesto u bolnici. Uzroci bekstva su neobučenost osoblja koje nije učilo škole da čuva kriminalce već da se bave medicinom – istakao je Mačić.

Za Sekulićem policija traga od 20. aprila zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter