Izvor: Happy BSC Portal/Tanjug
25.11.2023 u 19:45
0

UHAPŠEN PODGORIČANINA: Sumnja se da je krijumčario 54 kg marihuane

Muškarac (65) iz Podgorice uhapšen je pod sumnjom da je krijumčario 54 kilograma marihuane, saopšteno je iz danas Uprave crnogorske policije.

– U sklopu planskih aktivnosti policije sprovedenih u cilju suzbijanja krijumčarenja opojne droge danas je oko 12.30 sati na autoputu Podgorica-Kolašin, u mestu Veternik, izvršena kontrola vozila marke ‘Ford Kuga’ podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao M.Đ.“, navodi se u saopštenju – preneo je portal RTCG.

Tom prilikom su u vozilu, kako je saopšteno, pronađene dve torbe u kojima su bila 54 pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine oko 54 kilograma.

ZAGREPČANI U STRAHU: Detonacija uznemirila građane, policija ne zna o čemu se radi i upada u stanove

– Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.Đ. drogu preuzeo u Podgorici i da je imao nameru da je prokrijumčari u Republiku Srbiju – saopštili su iz UP.

Oduzeta droga biće predmet veštačenja u Forenzičkom centru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter