Izvor: Kurir.rs
25.11.2023 u 20:08
1

STOLICOM GAĐALI NASTAVNICU: Jeziv snimak uznemirio javnost, nezapamćeno nasilje u školi (VIDEO)

Podgorička policija podnela je prekršajne prijave protiv A.V. i L.B, dva bivša učenika Srednje mešovite škole (SMŠ) „25.maj“ u Tuzima zbog drskog ponašanja, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi u saopštenju, policiji je 8. septembra prijavljeno da se u SMŠ „25.maj“ u Tuzima učenici nedolično ponašaju, viču, uništavaju školski inventar, bacaju predmete u pravcu profesora pomenute škole.

U odnosu na pomenuti događaj objavljeni su i video snimci na društvenim mrežama, koje su preneli i mediji.

„Preduzimajući mere i radnje iz svoje nadležnosti, službenici Odeljenja bezbednosti Podgorica su u cilju identifikacije lica sa snimka prikupili obaveštenja od bivših učenika ove škole – R.B., M.B., A.V., D.D., B.A. i L.B., te od prethodnog direktora SMŠ „25.maj“ – G.L., kao i od trenutnog direktora ove škole – S.L.

Osim toga, prikupljena su obaveštenja i od dve profesorke. Sa svim spisima predmeta upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji se nakon uvida u spise predmeta, 20. novembra, izjasnio da u radnjama ovih lica nema elemenata krivičnog jela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti“, navodi se u saopćenju.

Kako je objavila Televizija Vijesti, neki od snimaka, koji su se našli na društvenim mrežama, nastali su krajem prošle školske godine. Na nekima od njih, osim uništavanja školske imovine i neprimerenog ponašanja, vidi se i kako učenici gađaju nastavnicu Ardijanu Junčaj, koja u ovoj školi predaje ekonomsku grupu predmeta.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “STOLICOM GAĐALI NASTAVNICU: Jeziv snimak uznemirio javnost, nezapamćeno nasilje u školi (VIDEO)”

  1. Sramota,delikventi na sve strane,.Zašta se školuju ovi elementi,ako neće da se ponašaju kako treba neka idu kući,ali to su niske duše ,p………male u duši i srcu,budući nasilnici koji kad padnu u zatvor plaču i kukumavče ,kad upoznaju svove buduće tlačitelje,možda nekom budu devojčica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter