Izvor:
28.08.2023 u 13:20
0

UŽASNO NEVREME U HRVATSKOJ -MEGAPIJAVICA POGODILA ISTRU: Evo šta će biti u Srbiji

Čitateljka snimila je veliku pijavicu koja se stvorila na moru kod Rovinja u ponedeljak oko podneva.

 

Drugi čitalac snimio je nevreme koje je zahvatilo Rovinj.

Grmljavina i kiša još su pre par sati zahvatile Poreč i Umag.Istramet je objavio kako se veliko nevreme kreće prema Istri, a DHMZ je ranije objavio upozorenje na grad, pijavice i moguće grmljavinsko nevreme u celoj Hrvatskoj.

TOPI SE SPAJIĆEVA PODRŠKA: Još jedna stranka u CG odriče podršku Milojku Spajiću

Hrvatski meteorološki zavod izdao je upozorenje. Istramet je objavio kako se veliko nevreme kreće prema Istri, a DHMZ je ranije objavio upozorenje na grad, pijavice i moguće grmljavinsko nevreme u celoj Hrvatskoj. Jako nevreme pogodilo je i Italiju , Zbog olujnog nevremena i obilnih padavina u Italiji je na području Lombardije na snazi crveni meteo alarm, dok je narandžasti u pokrajinama Furlaniji-Juliji, Liguriji, Bolcanu, kao i delu Pijemonta, Toskane i Veneta.


U Đenovi je za sat vremena palo 80 milimetara kiše po metru kvadratnom što je izazvalo poplave širom grada i probleme u saobraćaju i prekid na pruzi Torino-Đenova. Pokrajinu Liguriju pogodila je sinoć jaka oluja

Žuti meteo alarm je na snazi u italijanskim pokrajinama Abruco, Kampaniji, delu Emilije-Romanje, Toskane, Veneta i Pijemonta, u Laciju, delu Molizea, provinciji Trento, ali i na velikim delovima Sardinije i u Umbriji.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter