Izvor: tanjug
26.10.2021 u 07:47
0

PUCNJAVA U AJDAHU: Ima mrtvih i ranjenih!

 Dve osobe su ubijene, a četiri povređene, uključujući policajca, u pucnjavi u jednom tržnom centru u Bojsiju, glavnom gradu američke savezne država Ajdaho, saopštila je policija.

Na konferenciji za novinare, vlasti su saopštile da su tokom jučerašnjeg incidenta policajci razmenili vatru sa osumnjičenim. 

PROČITAJTE JOŠ: Evropa je jedini deo sveta koji prijavljuje skok broja zaraženih na globalnom nivou

Policija je u ponedeljak uveče u saopštenju za javnost navela da je osumnjičeni u kritičnom stanju hospitalizovan i da je povređeni policajac zbrinut i pušten.

Policija nije objavila nikakve druge informacije o žrtvama, policajcu ili osumnjičenom.

Tržni centar je blokiran jakim snagama policije od ponedeljka uveče, a policija je saopštila da će ostati zatvoren dok se istraga nastavlja.

Šef policije Rajan Li rekao je da je pucnjava prijavljena policiji oko 13:50 u ponedeljak, uz izveštaj da je jedna osoba upucana u to vreme, a kada su policajci stigli, primetili su nekoga ko je odgovarao opisu osumnjičenog.

PROČITAJTE JOŠ: Angela Merkel otkrila najveći propust svoje vlade u borbi koronavirusa

-Došlo je do razmene vatre, koja je usledila ubrzo nakon što je policija stiga, što je rezultiralo povredom policajca, kao i privođenjem osumnjičenog- rekao je Li.

On je naveo da istražitelji veruju da je bio samo jedan napadač i da nema opasnosti za stanovištvo, kao i da za sada nisu poznati motivi ovog napada.

Otprilike 400 metara dalje, policajci su zatvorili deo puta u blizini prometne raskrsnice kako bi mogli da istraže drugo mesto zločina u vezi sa pucnjavom.

Policajci na drugom mestu zločina odbili su da odgovore na pitanja o istrazi osim što su potvrdili da je u vezi sa pucnjavom u tržnom centru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter