Izvor: Sputnjik
17.04.2022 u 16:10
0

Prozivala Ruse, a onda joj je KRALJ LEDA BRUTALNO ODGOVORIO! NJIMA SU ISPRANI MOZGOVI!

Gabrijela Papadakis, francuska umetnička klizačica, izjavila je da je „manje tenzije na takmičenjima u kojima nema Rusa“, na šta je reagovao „kralj leda“, Jevgenij Pljuščenko.

Papadakis je govorila posle Svetskog prvenstva održanog u Monpeljeu na kojem nije bilo ruskih sportista zbog sankcija iniciranih političkim pritiscima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Postoji manje tenzija u takmičenjima kada ne učestvuju Rusi“, izjavila je Papadakis.

Pljuščenko, višestruki šampion i jedan od najboljih umetničkih klizača svih vremena, reagovao je na takvu izjavu.

„Njima su isprani mozgovi zbog jednostrane medijske slike koja ukazuje na to da je Rusija loša, da smo svi mi Rusi loši. Ali, činjenica je da su činjenice najsnažnije“, istakao je Pljuščenko.

Kako je naveo, Svetsko prvenstvo u umetničkom klizanju je nekompletno bez ruskih sportista.

UKRAJINSKA VLAST JE POČINILA ZLOČIN PROTIV ČOVEČNOSTI! Šta bi tek bilo da Rusija nije započela vojnu operaciju?

„Mi moramo da nastavimo da radimo, da treniramo, da branimo naše pozicije. Najjačih su se uvek plašili i uvek su tretirani sa predrasudama. Ne smemo da obraćamo pažnju na napade, treba da nastavimo svoje“, rekao je Pljuščenko.

On je naveo da bi Rusija trebalo da organizuje više domaćih turnira kako bi Rusi sportisti i treneri mogli da nastave sa radom i da se osete sigurnim, bezbednim i zaštićenim od strane države.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter