Izvor: Happy BSC
30.04.2022 u 12:45
0

PUTINOVI SPECIJALCI SU UBILI DUHA KIJEVA! Oborio je 40 ruskih aviona, sada je otkriven njegov IDENTITET (VIDEO)

Misteriozni ukrajinski pilot borbenog aviona zvan „Duh Kijeva nakon što je navodno oborio na desetine ruskih aviona navodno je poginuo u borbi.

O smrti toliko proslavljenog enigmatičnog pilota izvestio je londonski Tajms, koji je po prvi put takođe javno identifikovao majora Stepana Tarabalku, 29-godišnjeg oca jednog deteta, kao ratnog heroja.

PUTIN JE DONEO ODLUKU KOJA ĆE ODLUČITI RAT! Komandu nad VOJSKOM preuzima general koji je živa LEGENDA Rusije, Ukrajina je u strahu

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tarabalka je bio zaslužan za uklanjanje čak 40 ruskih aviona sve dok i sam nije oboren 13. marta dok se borio sa „ogromnim“ brojem neprijateljskih snaga, piše britanski list, a prenosi Njujork post.

Tarabalka je posthumno odlikovan najvećom ukrajinskom medaljom za hrabrost u borbi, Ordenom Zlatne zvezde, sa zvanjem Heroja Ukrajine, saopštila je njegova porodica.

Njegov šlem i naočare – sve što se videlo na njemu kada su ukrajinski zvaničnici promovisali njegovo herojstvo – sada će biti na aukciji u Londonu, rekli su izvori UK tajms potvrđujući Tarabalkin identitet.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter