Izvor: Tanjug
17.05.2022 u 17:03
0

SEDAM AUTOBUSA SA UKRAJINSKIM BORCIMA NAPUSTILO „AZOVSTALJ“: Rusija preuzima potpunu kontrolu nad gradom

Najmanje sedam autobusa sa ukrajinskim borcima, koji su se predali, napustilo je danas čeličanu Azovstalj, u pratnji proruskih oružanih snaga, javlja Rojters pozivajući se na očevice.

OBUSTAVLJENI PREGOVORI RUSIJE I UKRAJINE: Pregovarački proces suspendovan, zahtevi Rusa se ne menjaju

Neki od njih izgledaju kao da nisu ranjeni, dodaje Rojtersov očevidac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Portparol ruskog Ministarstva odbrane Igor Konašenkov ranije danas je rekao da je više od 265 militanata „nacionalističke jedinice Azov“ i ukrajinskih vojnika, koji su se krili u čeličani Azovstalj u Marijupolju, položilo oružje i predalo se.

Ukrajinska vojska saopštila je da se radi na evakuaciji preostalih boraca iz čelicane Azovstalj u Marijupolju, čime bi Rusija preuzela potpunu kontrolu nad tim gradom.

FINSKA OSTALA BEZ RUSKE STRUJE: Novi potez dok se računi ne izmire!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter