Izvor: Sputnik Srbija
01.06.2022 u 17:24
0

SAD sprovode ofanzivne i defanzivne SAJBER-OPERACIJE, a evo PROTIV KOGA SU USMERENE!

Američki vojni stručnjaci sprovode ofanzivne i defanzivne sajber-operacije kao podršku Ukrajini, izjavio je direktor američke sajber-komande Pol Nakasone, ali nije objasnio da li su te operacije usmerene protiv Rusije.

„Izveli smo niz operacija u čitavom spektru, uključujući ofanzivne, defanzivne i informativne operacije“, rekao je Nakasone u intervjuu za „Skaj njuz“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

LAVROV RAZOTKRIO LICEMERSTVO ZAPADA: Krive Rusiju za krizu, a prećutkuju činjenicu da su upravo ONI stavili pod sankcije ruske brodove koji prevoze žito!

Predstavnik Pentagona odbio je da otkrije detalje ovih operacija, ali je naglasio da su one „apsolutno legalne, sprovedene pod punim civilnim nadzorom i u skladu sa politikom američkog Ministarstva odbrane“.

„Moj zadatak je da ministru odbrane i predsedniku Sjedinjenih Američkih Država predstavim različite opcije (dejstava) – i to je ono što ja radim“, dodao je Nakasone, ne iznoseći druge detalje.

General je rekao da Sjedinjene Američke Države „love unapred“, odnosno da identifikuju sredstva napada i pre nego što se ti napadi izvedu. Nakasone pri tome nije objasnio da li su operacije koje je pomenuo usmerene protiv Rusije.

Upitan koliko smatra da je veliki rizik od sajber-napada Rusije na SAD, on je odgovorio: „Svaki dan smo na oprezu. Svaki dan. I ja sve vreme analiziram tu mogućnost“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter