Izvor: Telegraf
19.06.2022 u 15:53
0

KAO NA FILMU: Albanac BMW-om probio policijske blokade u Vatikanu, usledila pucnjava Rimom

Italijanski karabinjeri pucali su danas u gume vozila čiji vozač nije hteo da se zaustavi, nego se probio preko policijskih ograda u Ulici Pavla VI u Vatikanu.

Papina švajcarska straža je, čim je čula hitac, zatvorila ulaz u Palatu Svetog Uficija, na istoimenom trgu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NAJVEĆA SUŠA U POSLEDNJIH 70 GODINA U ITALIJI: Preti nestašica vode za piće

Karabinjeri su pokušali da zaustave BMW koji je tuda prolazio, ali vozač je umesto da stane, gas dodao do maksimuma, zaobišao karabinjere porušivši neke od pokretnih ograda koje regulišu pešački i automobilski saobraćaj.

Usledila je pucnjava i filmska jurnjava Rimom. Karabinjeri su pucali u gume, ali nisu onesposobili auto u begu. Nešto dalje su ga ipak blokirali, ali vozač nije dao da ga privedu sve dok ga nisu srušili u nesvest elektrošokerom. Javnost je obaveštena da je zatvoreni prekršilac 39-godišnji Albanac.

Nisu još poznati motivi njegovog ponašanja, ali su oko Vatikana odmah, po prethodnom protokolu, uspostavljenje mere bezbednosti, iako se čini da meta kriminalnog ponašanja nije bila sama Sveta Stolica ni njena država i da nije reč o terorizmu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter