Izvor: Tanjug
12.07.2022 u 12:30
0

PESKOV: Nije bilo razgovora o ponovnom pokretanju mirovnih pregovora

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da nije bilo razgovora o ponovnom pokretanju mirovnih pregovora sa Kijevom, više od četiri meseca od početka sukoba u Ukrajini.

Prema njegovim tvrdnjama, mnogi Ukrajinci žele da postanu ruski državljani, dan nakon što je Moskva objavila dekret kojim se pojednostavljuju pravila za državljane Ukrajine da dobiju ruski pasoš, prenela je agencija RIA Novosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je juče ukaz kojim se olakšava procedura za državljane Ukrajine da dobiju ruski pasoš.

NOVA RUNDA PREGOVORA RUSIJE, UKRAJINE, TURSKE I UN O IZVOZU ŽITA: Evo kada će se sastati i gde

„Stanovnici Ukrajine, Donjecke Narodne Republike i Luganske Narodne Republike i ljudi koji nemaju stalno državljanstvo DNR, LNR ili Ukrajine, imaju mogućnost da se prijave za dobijanje državljanstva Ruske Federacije u skladu sa zakonom o državljanstvu Ruske Federacije“, navodi se u Putinovom ukazu, preneo je TAS S.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter