Izvor: Tanjug
12.07.2022 u 12:22
0

NOVA RUNDA PREGOVORA RUSIJE, UKRAJINE, TURSKE I UN O IZVOZU ŽITA: Evo kada će se sastati i gde

Nova runda pregovora Rusije, Ukrajine, Turske i Ujedinjenih nacija o izvozu ukrajinskog žita biće održana sutra u Istanbulu, saopštio je zvaničnik Ministarstvo spoljnih poslova Rusije agenciji Interfaks.

Da će se o problemu ukrajinskog izvoza žita iz luka razgovarati ponovo 13. jula u Istanbulu, ruskoj agenciji izjavio je zvaničnik ministarstva Petar Iljičev.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Očekuje se da se će na razgovorima učestvovati ukrajinski predstavnici, kao i predstavnici UN u svojstvu posmatrača.

Iljičev je naveo da je ruska strana više puta potvrđivala da je sprema da pomogne obezbeđivanje plovidbe stranih komercijalnih brodova za izvoz ukrajinskog žita.

RUSKE RAKETE „ISKANDER“ UNIŠTILE AMERIČKE RAKETNE SISTEME „HARPUN“ U ODESKOJ OBLASTI (VIDEO)

„Ruska vojska svakodnevno obaveštva o humanitarnim koridorima iz Crnog i Azovskog mora, posebno ustanovljenim za te svrhe“, rekao je ruski diplomata.

Ukrajina je važan poljoprivredni izvoznik i njena nemogućnost da isporuči svoje zalihe žita na svestka tržišta izazvala je porast cena i zabrinutost zbog globalne nestašice hrane.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter