Izvor: TANJUG
29.07.2022 u 18:19
0

PORUKA KINESKE VOJSKE ZBOG TAJVANA: Spremite se za rat!

Uoči moguće posete predsednice Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi Tajvanu, na Veibo nalogu 80. armije Narodno-oslobodilačke vojske Kine pojavila se kratka poruka: „Pripremite se za rat!“, prenosi danas Sputnjik.

Predsedavajuća Predstavničkog doma danas je krenula na turneju po zemljama saveznicima SAD u Aziji.

KREMLJ SOLIDARAN SA STAVOM KINE O TAJVANU: Ponašanje Amerike može samo da izazove dodatnu napetost

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Očekivalo se da će Pelosi doleteti i na Tajvan, ali još nije jasno da li će do posete doći.

Kineski predsednik Si Ðinping upozorio je američkog predsednika Džozefa Bajdena, tokom telefonskog razgovora u četvrtak, da se ne igra sa vatrom oko Tajvana i istakao da je Peking zabrinut zbog moguće posete ostrvu Pelosijeve.

– Oni koji se igraju vatrom izgoreće – rekao je Si Bajdenu tokom petog telefonskog razgovora dvojice lidera, koji je trajao više od dva sata, prenelo je kinesko Ministarstvo spoljnih poslova.

Si je naveo da bi Vašington trebalo da poštuje politiku jedne Kine i istakao da se Kina čvrsto protivi nezavisnost Tajvana i spoljnom mešanju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter