Izvor: tanjug
03.09.2022 u 15:40
0

NASA drugi put otkazala lansiranje rakete koja je trebala da sleti na Mesec, OVO JE RAZLOG!

 Nova raketa NASA, koja je trebalo da bude testirana danas, doživela je neuspeh, jer je vodonično gorivo počelo da curi iz odeljka motora na dnu rakete.

Videvši da je gorivo je počelo da curi iz odeljka motora na dnu rakete, NASA je zaustavila operaciju, dok su se inženjeri trudili da zapuše rupu na otvoru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ovo je drugi neuspeli pokušaj lansiranja rakete – prethodno je došlo do neuspeha u ponedeljak, kada je curilo gorivo i došlo je do greške na senzoru motora.

NASA planira da tokom petonedeljnih testova na raketi stvori uslove da astronauti mogu da oblete Mesec do 2024. godine, a da slete na Zemljin prirodan satelit godinu dana kasnije.

Iran je opremio na svojoj teritoriji 51 grad civilnim sistemom odbrane u cilju sprečavanja mogućih spoljašnjih napada!

Poslednji put, ljudi su bili na Mesecu pre 50 godina.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter