Izvor: tanjug
03.09.2022 u 15:53
0

DRAMA U SAD Pilot preti da će srušiti avion u supermarket! (VIDEO)

Policija grada Tupelo u američkoj državi Misisipi objavila je da je oko 5.00 po lokalnom vremenu (13.00 po srednjeevropskom) dobila poziv od građana da avion tipa „King er“ leti nekontrolisano iznad grada.

„Pilot je kontaktirao hitne službe i zapretio da će namerno da se obruši u supermarket “Volmart“ u Vest Mejnu. Policija je hitno kontaktirala “Volmart“ kako bi evakuisala sve iz prodavnice i sklonila ljude što dalje od mesta. Takođe, policija je uspela da razgovara sa pilotom direktno“, navodi se u saopštenju policije grada Tupelo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Građani su zamoljeni da napuste tu oblast oko „Volmarta“ dok se situacija ne rašcisti i policija ne objavi da je došao kraj opasnosti.

„Uzimajući u obzir mobilnost aviona tog tipa, zona opasnosti je daleko veća nego sam grad Tupelo“, navedeno je u saopštenju.

ČUVARI MIRNOG NEBA: Ruska avijacija u akciji! (VIDEO)

Na društvenim mrežama se vide snimci aviona kako kruži iznad grada.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter