Izvor: Srpski telegraf
28.04.2024 u 07:03
0

UHAPŠENO JOŠ TROJE: Novi detalji o napadu na srpskog mladića u Mitrovici

U pitanju je petočlana grupa, što se moglo videti i na video snimku koji kruži mrežama, a koji se pripisuje ovom incidentu, dok je jedno od privedenih lica navodno kupilo potom ukradeni lanac

Policija je danas uhapsila tri osobe, a još dvoje identifikovala, dok se traga za šestim licem u vezi sa nedavnim napadom na dvadesetogodišnjeg P.K, na parkingu u severnom delu Mitrovice, kada je istovremeno i opljačkan.

U pitanju je petočlana grupa, što se moglo videti i na video snimku koji kruži mrežama, a koji se pripisuje ovom incidentu, dok je jedno od privedenih lica navodno kupilo potom ukradeni lanac.

Zamenik komandira tzv kosovske policije za region Sever Veton Eljšani, potvrdio je ovu informaciju za KoSSev, navodeći da petočlana grupa osumnjičenih napadača, uz lice koje je navodno kupilo ukradenu robu, nije iz Severne Mitrovice, već iz južnog rejona, i da su svi albanske nacionalnosti i muškarci.

„NOĆU PRIČAM SA TVOJOM SLIKOM I MOLIM SE DA MI DOĐEŠ U SAN…“ Majka Dače ubijenog u masakru kod Mladenovca otvorila dušu

Uhapšeni su imaju 19, 16, i 25 godina. I dok je jedan muškarac maloletan, potonji i najstariji je, kako je Eljšani objasnio, osoba koja je kupila kasnije ukradeni lanac, i on će najverovatnije biti procesuiran kroz redovnu proceduru.

Slučaj napada i pljačke srpskog mladića, dogodio se, prema policijskim informacijama, 22. aprila. Prema svedočenju i preliminarnoj istrazi, više je lica napalo P.K. u Čika Jovinoj ulici.

Prema njegovoj izjavi u policiji, nakon što su ga udarili teškim predmetom, odnosno ciglom u glavu, sa vrata su mu otkinuli lanac. Sve se dogodilo kada je on krenuo da uđe u jedan lokal. Odmah mu je pružena medicinska pomoć zbog povreda u predelu glave.

Međutim, policija je slučaj incijalno zavela kao pljačku.

Ubrzo nakon toga, na više Telegram grupa i drugih platformi društvenih mreža, pojavio se snimak, kako se tvrdi ovog napada, uz navode da je usnimljen iza zgrade „Sunce 3“ u Kosovskoj Mitrovici.

Eljšani, u izjavi za KoSSev večeras kaže da su hapšenja usledila danas popodne i siguran je da će slučaj u potpunosti da rasvetle uskoro.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter