Izvor: Sputnik Srbija
13.09.2022 u 09:12
0

STREMOUSOV: Udaljavanje linije fronta od Hersonske oblasti garantovaće njenu bezbednost i prestanak granatiranja

Udaljavanje linije fronta od Hersonske oblasti garantovaće njenu bezbednost i prestanak granatiranja, izjavio je za medije zamenik načelnika regionalne administracije Kiril Stremousov.

„Da bi se zaustavilo granatiranje regiona i garantovala njegova bezbednost, neophodno je pomeriti liniju fronta ka Nikolajevu. Ne sumnjam da će iskonski ruski gradovi Nikolajev i Odesa biti oslobođeni“, rekao je Stremousov.

VAŠINGTON SE GRDNO VARA! Volodin: „Kijevski režim će biti denacifikovan, a zapadna vojna pomoć uništena“

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, trenutno je u toku jačanje linije fronta.

„Hersonska oblast je sada je zaključana, niko je neće predati. Ovo nije pravac lakog puta. Spremni smo da pružimo otpor nacistima i pošaljemo ih kući. Trenutno je u toku jačanje linije fronta“, istakao je on.

On je dodao da su gubici ukrajinskih trupa na hersonskom pravcu premašili 3,5 hiljade ljudi.

„Većina njih su obični ljudi koje je kijevski režim silom mobilisao, oterao u vojsku i bacio u kotao rata“, objasnio je Stremousov.

Prema njegovim rečima, ne postoji realno napredovanje ukrajinskih trupa, a u naseljima u kojima oni tvrde da su preuzeli kontrolu nikada i nije bilo ruskih trupa.

„Ovo su sela u tampon zoni“, istakao je Stremousov.

Ukrajinske trupe su počele sa pokušajima kontraofanzive krajem avgusta. Ministarstvo odbrane Rusije saopštava da se svi ovi pokušaji odbijaju i da ukrajinske trupe trpe velike gubitke u ljudstvu i tehnici.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter