Izvor: Tanjug
19.09.2022 u 10:51
0

SIJARTO: Rat je doneo mnogo nevolja celom svetu, pa je vreme da se zemlje ujedine za mir!

Rat je doneo mnogo nevolja celom svetu, pa je vreme da se zemlje ujedine za mir, poručio je ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto u objavi na svom Fejsbuk nalogu.

U objavi posveshenoj Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, na kojoj Sijarto po sedmi put predstavlja Mađarsku, on je istakao da će ovogodišnja Generalna skupština biti posebna jer je u susedstvu rat.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZAPAD NE ŽELI DA BUDE ODGOVORAN ZA PORAZ U UKRAJINI: Zelenski je obećao pobedu! Rezultat je razočarao zapadne sponzore!

„Za okončanje rata potrebni su hitni prekid vatre i mirovni pregovori,“ objavio je Sijarto i dodao da ne postoji šira i pogodnija platforma za to od Ujedinjenih nacija.

On je istakao da će se merilo uspeha ovogodisnje skupštine ogledati u tome hoćemo li se približiti miru ili ne, kao i da se ova svetska organizacija nalazi pred jednim od najvažnijih testova svog postojanja.

Generalna skupština ujedinjenih nacija održava se u Njujorku od 13. do 26. septembra.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter