Izvor: Tanjug
06.10.2022 u 21:40
0

PESKOV SE OGLASIO NAKON SPEKULACIJA O PREVENTIVNIM UDARIMA NA RUSIJU: Ova izjava Zelenskog ga je posebno „izbacila iz koloseka“!

Izjave predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog koji poziva NATO da izvrši preventivne udare na Rusiju ne mogu ostati bez reakcije svetske zajednice, izjavio je za RIA Novosti Dmitrij Peskov, portparol predsednika Rusije Vladimira Putina.

PESKOV O IZJAVAMA PENTAGONA O KRIMU: Potvrđuju da su SAD umešane u konflikt Rusije i Ukrajine

Zelenski je ranije danas, govoreći na skupu koji je organizovao Institut Lovi u Australiji putem video-linka, rekao da NATO treba da izvrši preventivne udare na Rusiju, a ne da čeka ruske nuklearne udare.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„One (izjave Zelenskog) ne mogu ostati bez neke vrste reakcije država koje sam pomenuo“, rekao je Peskov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter