Izvor: Kurir.rs
06.10.2022 u 21:22
0

RUSI SE PREDAJU BEZ BORBE?! Pogledajte snimak sa južnog fronta u Ukrajini! (VIDEO)

Snimak na kome se navodno vidi predaja posade ruskog oklopnog vozila ukrajinskim vojnicima objavljen je na društvenim mrežama.

UKRAJINCI JEDNOM SLIKOM DOKAZIVALI RUSKE ZLOČINE: Nemački Bild je otkrio odakle stvarno potiču ovi zlatni zubi!

Na snimku se vidi kako oklopno vozilo, koje navodno pripada ruskim snagama, prilazi ukrajinskim položajima. Na oklopnjaku je okačena bela zastava, a jedan od članova posade takođe nosi belu zastavu u rukama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Jedan od vojnika mu daje znak da zaustave vozilo, a nakon toga su dvojica članova posade izašla i legla na zemlju.

Na društvenim mrežama se navodi da je snimak nastao u Hersonu na jugu Ukrajine gde je u toku snažana ofanziva ukrajinskih snaga.

Za sada nije poznato kad je tačno nastao snimak.

Nedavno je objavljen i užasavajući snimak sa ukrajinskog ratišta. Na snimku koji je zabeležila kamera prikačena za dron vidi se grupa ruskih vojnika koja užurbano nosi nosila.

Dvojica su uspela da prežive eksploziju granate bar na trenutak dok ostali nisu bili te sreće.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter