Izvor: Tanjug
02.12.2022 u 16:58
0

UPOZORENJE SZO Svetska zdravstvena organizacija nadala se da je glavna faza pandemije kovida blizu kraja, ali to se nije dogodilo!

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) nadala se da je glavna faza pandemije kovida blizu kraja, ali to se nije dogodilo, rekao je šef organizacije Tedros Gebrejesus.

„Ne možemo baš reći da je vanredna faza ove pandemije sada iza nas. Nadali smo se tome, ali do sada se to nije desilo… Još postoje uslovi koji pogoduju nastanku novih sojeva“, rekao je Tedros na konferenciji za novinare, prenela je RIA Novosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tedros je ranije rekao da je stopa smrtnosti od korona virusa u svetu od februara ove godine smanjena za skoro 90 odsto i da je kraj pandemije blizu.

UN DONELA ODLUKU: Istražitelji ispituju da li su ruski napadi na infrastrukturu ratni zločini!

„SZO procenjuje da najmanje 90 odsto svetske populacije trenutno ima određeni nivo imuniteta na SARS-CoV-2 zbog prethodne infekcije ili vakcinacije“, rekao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter