Izvor: Tanjug
02.12.2022 u 17:06
0

Generalni direktor IAEA Rafael Grosi otkriva: „Iran nije ispunio svoje obaveze, skoro dve godine IAEA nije vršila inspekcije kada je reč o obogaćenom uranijumu!“

Generalni direktor Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Rafael Grosi rekao je danas da je razočaran što organizacija na čijem je čelu nije uspela da vrši nadzor nad iranskim nuklearnim programom već dve godine, preneo je TASS.

Iran ima dovoljno materijala da stvori više od jedne nuklearne bombe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

To, međutim, ne znači da je prave, samo da je potrebna totalna transparentnost“, rekao je on na Politehničkom univerzitetu u Milanu.

On je naveo da IAEA nastavlja da radi na kontroli Irana po pitanju upotrebe nuklearnog materijala.

UPOZORENJE SZO Svetska zdravstvena organizacija nadala se da je glavna faza pandemije kovida blizu kraja, ali to se nije dogodilo!

„Nažalost, od februara 2021, Iran nije ispunio svoje obaveze, tako da skoro dve godine IAEA nije vršila inspekcije kada je reč o obogaćenom uranijumu“, dodao je Grosi.

U intervjuu za italijansku „Republiku“, direktor IAEA je rekao da je „situacija sa Iranom kompleksna u ovom trenutku“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter