Izvor: TANJUG
02.12.2022 u 17:28
0

NOVA POMOĆ: EU isporučila Ukrajini opremu za sajber laboratoriju!

 EU je finansirala i isporučila opremu za sajber laboratoriju, bezbednosni softver i hardver ukrajinskim oružanim snagama, kao deo podrške Ukrajini u okviru Evropskog mirovnog fonda, saopštila je danas služba EU za spoljne poslove. 

Ministri finansija Evropske unije odobrili Ukrajini zajam od pet milijardi evra kako bi škole, bolnice i druge ustanove nastavile da rade!

Uz ovu podršku, kako se navodi, Ukrajina može da gradi i dalje razvija kapacitete sajber odbrane svojih oružanih snaga za otkrivanje upada u informacione sisteme, suočavanje sa sajber napadima i jačanje ukupnih kapaciteta u oblasti sajber bezbednosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ova sajber laboratorija će biti mesto obuke za testiranje i jačanje praktičnih veština vojnih profesionalaca za sajber odbranu sa realističnim virtuelnim scenarijima i simulacijama u realnom vremenu koje pomažu da se brže i efikasnije identifikuju, prate i zaštite od budućih sajber napada.

Pre godinu dana, 15. decembra 2021 godine, EU je usvojila odluku o pomoći u okviru Evropskog mirovnog fonda za podršku ukrajinskim oružanim snagama u vrednosti od 31 milion evra, uključujući i sajber odbranu. 

Evropski fond za mir je vanbudžetski instrument koji ima za cilj jačanje sposobnosti Unije da spreči sukobe, izgradi mir i ojača međunarodnu bezbednost u okviru Zajedničke spoljne i bezbednosne politike.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter