Izvor: 24sedam
10.09.2024 u 12:59
0

SVETISLAV PEŠIĆ: Da li je napustio klupu Srbije?

KSS ćuti!

Iskusni košarkaški trener Svetislav Pešić više nije selektor Srbije, prenose srpski mediji!

ŠOK U SVETU SPORTA: Atletičarka iz Ugande preminula kao i njen napadač

Nakon velikog uspeha prošle godine na Svetskom prvenstvu u Manili i srebrne medalje, na godišnjicu finala, selektor Pešić je rešio da se povuče. Ovog leta je Srbija nastavila da niže uspehe, u Parizu na Olimpijskim igrama je osvojena bronzana medalja na veliko oduševljenje nacije, slavlje je trajalo danima, ali je izgleda došao trenutak za kraj.

Nakon brojnih uspeha, ovaj potez je svakako neočekiva, ali nakon odlaska predsednika saveza Predraga Saše Danilovića i sportskog direktora Dragana Tarlaća, ovaj razlaz samo je nastavak odlazaka „stare generacije“ koja je mnogo učinila za ovaj sport i naciju.

Inače, Kariju, koji je na kormilo nacionalnog tima došao 2021. godine, ugovor je istekao nedavno, pa tehnički nije na poziciji. Svakako nada da će nakon uspeha u tom mandatu nastaviti saradnju je postojala.

– Iz KSS-a nisu mogli da potvrde tačnost ove informacije, te dodaju da nije poznato ni sa kime bi Pešić razgovarao o novom ugovoru

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter