Izvor: KURIR
08.07.2022 u 08:44
0

GRUDI STAVILA U LOBANJE! Senida izdominirala binom na EXITU i podigla temperaturu

Popularna balkanska zvezda Senidah nastupila je sinoć na glavnoj sceni najvećeg balkanskog festivala, „Exit“.

Senidah je na scenu izašla u moćnom izdanju. Odlučila se za kombinezon boje peska, a njegovoj neutralnoj boji notu opasnosti dale su dve lobanje koje su se nalazile na grudima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PIŠEKOVA JE PRE VIDOJA LUDO VOLELA ZGODNOG RONIOCA: Spremali su svadbu, a onda se dogodio krah! (FOTO)

Senidah se na samom početku nastupa suočila sa tehničkim problemom, te je pevala bez pozadine, ali ju je publika podržala pevanjem uglas, stavljajući joj do znanja koliko uživaju u njenim nastupima.

Senidah je započela nastup uz pesmu “Slađana”, uz koju se probila na scenu regiona i koja broji više desetina miliona pregleda na Jutjubu, a publika je najviše uživala uz pesmu „Behute“.

Kako je izgledao nastup popularne pevačice možete videti u galeriji i na snimku koji se nalaze u tekstu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter