Izvor: Glossy
13.06.2022 u 21:10
0

PRIPREMITE SE ZA LETNJE DANE: Jednostavan, a efikasan napitak za uklanjanje celulita na nogama! Potrebna su vam samo OVA 3 SASTOJKA!

Letnji dani su idealni da pokažete svoje izvajane noge. Niko ne voli kožu punu celulita, a evo kako možete da ga se brzo i jednostavno rešite.

Za pripremu magičnog napitka nije vam potrebno mnogo novca, a sve sastojke većina domaćica već ima u svojoj kuhinji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

JAČI OD SVAKOG ANTIBIOTIKA! Recept za rakiju od ŽALFIJE koja će vas rešiti upalnih stanja i bolova!

Cimet je poznat kao odličan sagorevač masnih naslaga, a voda je tu da se pobrine da one brzo izađu iz vašeg organizma.

Kada krenu da se tope masnoće, važno je da se u svakodnevnu rutinu ubaci i brzi hod ili vožnja bicikla, jer će se tako metabolizam dodatno pokrenuti i olakšati vam mršavljenje i uklanjanje celulita.

Ukoliko želite da se prirpemite za predstojeće leto, da na plaži svi primete vaš izvajane noge pripremite sledeće sastojke: 

  • cimet
  • med
  • vodu

Cimet je začin koji vam može pomoći da regulišete nivo šećera u krvi. Povećanjem niova peptida smanjuje se glad i dolazi do pražnjenje želuca, što znači da jedete manje jer duže imate osećaj sitosti.

Istraživanja su pokazala da cimet ubrzava metabolizam i obezbeđuje bolje varenje ugljenih hidrata i povećano sagorevanje kalorija; što rezultira većim gubitkom težine. 

Med ubrzava metabolizam i utiče na brže sagorevanja masti. On takođe jača jetru i smanjuje nivo stresa u organizmu. Mešavina cimeta i meda ključna je za regulaciju holesterola i šećera u krvi. Takođe služi kao efikasan sagorevač masti.

Priprema:

Dodajte pola kašičice cimeta u prahu u šolju s ključalom vodom. Šoljicu dobro poklopite i ostavite da se napitak ohladi dok ne postane mlak, a potom dodajte dve kašičice sirovog meda.

Polovinu napitka popijte neposredno pre spavanja. Ujutru popijte natašte. Za najbolje rezultate pijte napitak s cimetom i medom nedelju dana.

Primetićete da su vam se obimi na butinama i bokovima smanjili, a osećate se laganije i bolje. Takođe, imaćete više energije i bićete zadovoljniji sobom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter